Vitlöksstekt kycklingbröst

12
1
Vitlöksstekt kycklingbröst

Låt vitlök sätta smak på kycklingen! Marinera kycklingbröst i vitlök, stek hastigt och tillaga sen i ugn så blir den både saftig och smakrik. Servera med dina bästa tillbehör, som klyftpotatis, ris eller potatisgratäng.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Vitlöksstekt kycklingbröst

Ingredienser

8 portioner
1200 g
kycklingbröstfilé
3 msk
olivolja
2
rivna vitlöksklyftor
2 tsk
salt
1 tsk
grovmalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentar

Sanna

2020-03-19

Jättegott!

Näringsvärde per portion

Energi 1429 KJ / 342 kCal
Fett 25 g
Salt 2.04 g
Kolhydrater 1 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept