Citronärter

Ett gott grönt tillbehör med gröna ärter, silverlök, citron, olja och salt. Finrivet citronskal ger ärterna en fräsch och syrlig smak. Snabbt, enkelt, och passar till det mesta!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Ingredienser
8-10 portioner
1 silverlök
600 g tinade frysta gröna ärtor
2 msk finrivet citronskal
1 dl olivolja
1 tsk salt
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi658 KJ / 157 kCal
Fett12 g
Salt0.97 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g
Kommentar
Gott men ärtorna ska väll tillagas, inte bara tinas?
Mikaela
2025-01-12Hej Mikaela! De frysta ärtorna är redan kokta så de går att äta som de är. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2025-01-13