Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta är en läcker huvudrätt. Den krämiga solrospastan får du genom att blanda ner pasta i en röra av crème fraiche, solrosfrön och sockerärtor som du smakar av med salt och peppar.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hanna
2014-06-29Mycket goda smaker men ändrade tillagningen lite. Tärnade kycklingen och brynte bitarna och gjorde som en pastasås. La till 1/2 hönsbuljongtärning då jag tyckte det saknades.
Maria
2008-04-11Jag brynte filéerna innan ugnen men efter 20 min i 150°C var de fortfarande råa inuti! God mat, men dåligt skrivet recept!