Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta
Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta är en läcker huvudrätt. Den krämiga solrospastan får du genom att blanda ner pasta i en röra av crème fraiche, solrosfrön och sockerärtor som du smakar av med salt och peppar.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingbröst
1 1/2 msk flytande honung
rivet skal från 1 citron
1 tsk grovmalen svartpeppar
salt
Pastan
1 paket färsk spaghetti
100 g rostade solrosfrön
2 dl lätt crème fraiche
1 ask sockerärtor
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket goda smaker men ändrade tillagningen lite. Tärnade kycklingen och brynte bitarna och gjorde som en pastasås. La till 1/2 hönsbuljongtärning då jag tyckte det saknades.
Hanna
2014-06-29Jag brynte filéerna innan ugnen men efter 20 min i 150°C var de fortfarande råa inuti! God mat, men dåligt skrivet recept!
Maria
2008-04-11