ÖVER 60 MIN | Medel

Köttfärslimpa med rotfruktsstomp, rårörda lingon och picklad broccoli

Servera en husmansklassiker med en twist – picklad broccoli som tillbehör. Den smakrika köttfärslimpan serveras tillsammans med ett mos på rotfrukter, rårörda lingon och den inlagda broccolin. Smaklig måltid!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Servera Köttfärslimpa i ugn med Rotfruktsstomp, Rårörda lingon och Picklad broccoli.

För alla

Kontrollera noga innehållet i respektive recept.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 0,66 köttfärslimpa i ugn (se länk i text)
  • 1/3 sats stomp av rotfrukter (se länk i text)
  • ca 1 1/2 dl rårrörda lingon (vill du göra egna se länk i text)
  • 1/2 sats picklad broccoli