Viltskavsgryta med messmör och lingon

En snabblagad och mustig gryta med smakrikt hjortskav som ger helgmatskänsla mitt i veckan. Lingon och messmör gör viltskavsgrytan både syrlig och rund i smaken. Servera den gärna med kokt potatis och broccoli.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3186 KJ / 761 kCal
Fett55 g
Salt3.26 g
Kolhydrater36 g
Protein30 g
Kommentarer
Mycket bra recept det enda jag lade till var lite kinesisk soya. Samt mer buljongtärning
Britt-mari
2025-01-20Fett gott bre
Johan
2024-12-24Lätt att göra men ganska smaklöst. Behövs mycket kryddor. Tog i lite svartvinbärsgele också. Ett måste tycker jag är potatismos till.
Annika
2024-11-26