En snabblagad och mustig gryta med smakrikt hjortskav som ger helgmatskänsla mitt i veckan. Lingon och messmör gör viltskavsgrytan både syrlig och rund i smaken. Servera den gärna med kokt potatis och broccoli.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2017
Fri från gluten.
Fri från ägg, men kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Annica
2021-02-01Gjorde grytan på rådjurskött, blev jättegott. Blir klart fler ggr.
Titti
2020-11-09Går det bra med riven mesost istället för messmör?
Redaktionen ICAse
2020-11-12Hej Titti! Det är inget vi har provlagat men det låter gott! Om du testar det så får du gärna kommentera igen och berätta vad du tyckte. Hälsningar Elina
Ewa
2020-07-14Så gott med messmör och lingon. Det här är en favorit som jag har gjort många gånger. :)