Enkel köttfärslimpa med löksoppa
En bastant och uppskattad köttfärslimpa som sköter sig själv i ugnen. Crème fraichen och löksoppan gör limpan saftig och smakrik. Servera med potatis och saltgurka för en fulländad rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche (gärna lätt)
500 g köttfärs (gärna ICAs nötfärs 12%)
1 påse fransk löksoppa (pulver, à ca 77 g)
Till servering
kokt potatis
lingon
saltgurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2163 KJ / 517 kCal
Fett26 g
Salt4.01 g
Kolhydrater34 g
Protein36 g
Kommentarer
Blir fast och fin med elvisp. Så gott med Madame Ediths inlagda gurka.
Tarja
2024-12-10Super lätt och god😁
Ingela
2024-12-06Så gott och enkelt
Eva
2024-11-16