En bastant och uppskattad köttfärslimpa som sköter sig själv i ugnen. Crème fraichen och löksoppan gör limpan saftig och smakrik. Servera med potatis och saltgurka för en fulländad rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Kontrollera ingrediensförteckningen på löksoppan.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör mer klimaträtt: välj blandfärs istället för nötfärs och halvera din klimatpåverkan från denna maträtt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Var har ingen tala om för mig om Fransk Löksoppa, är botemedel mot lös köttfärslimpa hade jag gjort denna rätt oftare.
Stefan
2023-03-08Fantastiskt god och lätt att göra
Linda
2023-03-05Jättegod. Använde grekisk yoghurt i stället för creme fraiche. Gräddade i en avlång bakform klädd med bakplåtspapper. Höll ihop väldigt bra. Gjorde en champinjonsås till
Annika
2023-02-26