Kotlettgryta med potatis och apelsin
Med fläskkotletter, potatis, kalvfond och apelsinjuice lagar du denna mustigt fina kotlettgryta. De skivade potatisarna får en härlig smak av citrus när de får sjuda tillsammans med juicen och även kotletterna tar del av samma smak vid servering.
Ingredienser
4 portioner
8 - 10 potatisar
3 dl vatten
3 msk koncentrerad kalvfond
1 dl konc apelsinjuice
4 fläskkotletter
1 tsk salt
2 krm grovmald svartpeppar
15 - 20 svarta oliver med kärnor
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2248 KJ / 538 kCal
Fett15.8 g
Kommentarer
Som sagt, hur mycket apeksinjuice ska det vara i rätten?
Margareta
2003-12-29Hej, hur mycket apelsinjuice!!
Cristina
2003-12-28Hur mycket apelsinjuice???
Ann-christin
2003-12-22