Ugnsbakade rotfrukter

29
4
Ugnsbakade rotfrukter

Ugnsbakade rotfrukter är det perfekta tillbehöret både till fisk- och kötträtter. Potatisarna, palsternackorna och morötterna smakar ljuvligt gott av smakhöjare som salt, citron och färsk rosmarin.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Ugnsbakade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
600 g
potatis
2
palsternackor
4
morötter
200 g
rotselleri
1 msk
olivolja
-
salt
1
citron
3
kvistar färsk rosmarin

För alla 

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Kristin

6/21/2019

Extra god kryddning med citronzest och rosmarin på en klassisk rätt.

Kristin

6/21/2019

Extra god kryddning med citronzest och rosmarin på en klassisk rätt.

Jan

11/4/2017

Läckert, lyxigt & larvigt enkelt 🍷🍴👍

Näringsvärde per portion

Energi 1068 KJ / 255 kCal
Fett 4 g
Salt 2 g
Kolhydrater 44 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept