Saftiga kotletter får sällskap av smakrika grönsaker i form av rostad fänkål, vitlök, lök och romanticatomater. Med smaksättare som honung, gurkmeja, timjan och citron blir detta ett underbart och spännande recept för hela familjen! Servera de matiga kotletterna med grönsakerna, nykokt ris och syrlig gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2020-06-09Jättegott! Fänkålen blev jättebra med honungen och jag slängde även på lite paprika tillsammans med tomaterna. Jag använde råris istället för basmati och det blev perfekt med gurkmejan. Ska definitivt laga igen!
Redaktionen
2013-08-21Hej Stefan och Marie! 2 tsk gurkmeja ska det vara och vitlöken ska i i steg 4. Ber om ursäkt att det missats, men nu har vi korrigerat.
Marie
2013-08-20Jag har samma kommentar som övriga, var ska den hackade vitlöken ta vägen och hur mycket gurkmeja ska det vara? Improviserade och det blev bra ändå.