Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

5
0
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Ingredienser

2 liter
3 liter vatten
1 1/2 dl salt
2 salladskålshuvuden
1/2 rättika
2 morötter
1 purjolök

Marinad

1 dl chilipulver
2 dl hett vatten
2 msk socker
1 1/2 msk finhackad vitlök
1 1/2 msk finhackad ingefära
1/2 dl asiatisk fisksås

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 130 KJ / 30 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept

Kimchi
Koreansk kimchi
Kimchi på pak choi
Inlagd rättika
Snabb kimchi