Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Ingredienser

2 liter
3   liter vatten
1 1/2 dl  salt
2   salladskålshuvuden
1/2   rättika
2   morötter
1   purjolök

Marinad

1 dl  chilipulver
2 dl  hett vatten
2 msk  socker
1 1/2 msk  finhackad vitlök
1 1/2 msk  finhackad ingefära
1/2 dl  asiatisk fisksås

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi130 KJ / 30 kCal

Testa liknande recept

Koreansk kimchi
Betyg 4.6 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi på pak choi
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd rättika
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sweet kimchi på rödkål
Betyg 2.9 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga