Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)
![Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16713/cf_259/kimchi_pa_helt_kalhuvud_(tongbaechu_kimchi).jpg)
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
![Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16713/cf_259/kimchi_pa_helt_kalhuvud_(tongbaechu_kimchi).jpg)
Ingredienser
2 liter
3 liter vatten
1 1/2 dl salt
2 salladskålshuvuden
1/2 rättika
2 morötter
1 purjolök
Marinad
1 dl chilipulver
2 dl hett vatten
2 msk socker
1 1/2 msk finhackad vitlök
1 1/2 msk finhackad ingefära
1/2 dl asiatisk fisksås
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi130 KJ / 30 kCal
Kommentarer