Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)
.jpg)
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
.jpg)
Ingredienser
2 liter
3 liter vatten
1 1/2 dl salt
2 salladskålshuvuden
1/2 rättika
2 morötter
1 purjolök
Marinad
1 dl chilipulver
2 dl hett vatten
2 msk socker
1 1/2 msk finhackad vitlök
1 1/2 msk finhackad ingefära
1/2 dl asiatisk fisksås
Gör så här
08:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per liter
Energi130 KJ / 30 kCal
Kommentarer