Vad är kimchi? Det är syrlig mjölksyrad eller fermenterad salladskål, även kallad kinakål, med het smak av chili. Prova att göra egen kimchi med vårt recept på klassisk koreansk kimchi. Den färdiga kimchin är oemotståndligt god till sallader, grytor och rätter med ris eller nudlar.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag lade min i ett stort jäsningskärl men det får inte riktigt plats i kylen. efter hur lång tid är det OK att ta ur kimchin och lägga i mindre burkar?
Viktor
2022-08-29OBS! Det måste vara ett speciellt rismjöl som heter "glutinous rice flour". Finns i asiatiska affärer. Vanligt rismjöl går inte att använda, vilket borde framgå i receptet.
Paul
2022-08-11Ett fantastiskt bra recept på Kimchi! Blir otroligt gott och har precis rätt ingredienser väl anpassat till receptet! Rekommenderas verkligen! Toppen!
Ann catrine
2022-04-24