Kimchigryta (Kimchi Jjigae)

Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kimchigryta (Kimchi Jjigae)

Mustig och lättlagad kimchigryta (Kimchi Jjigae) med fläskkarré och Kimchi på helt kålhuvud. Du kan variera grytan med olika smaksättning och serverar med ris.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Kimchigryta (Kimchi Jjigae)

Ingredienser

4 portioner
500 g fläskkarré (i bit)
1 vitlöksklyfta
3 msk rapsolja
3 dl grovskuren kimchi (se receptlänk nedan under steg 2)
4 msk konc kalv-/ oxfond
5 dl vatten
200 - 250 g tofu (fast sort)
2 salladslökar

Smaksättning 1

1 msk dashi-no-moto
ca 2 tsk chilipaste

Eller: Smaksättning 2

2 tsk asiatisk fisksås
ca 2 tsk tabasco
ev 1 krm liquid smoke

Gör så här

00:25:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett28 g

Testa liknande recept

Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Udonnudlar med kimchi
Betyg 4.5 av 5.117 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostade kycklingben i gochujangsås
Betyg 3.2 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.62 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kimchidipp
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lövbiff bulgogi med het broccoli och kimchi
Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad