Karamelliserad brysselkål

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
00:05:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi720 KJ / 172 kCal
Fett6 g
Salt1 g
Kolhydrater19 g
Protein7 g
Kommentar
1 stMycket goda smaker men för min del blev det alltför såsigt - oklart om jag gjorde fel eller om 'inkokningen' av vätska inte funkade.
Cecilia
Tack för din kommentar Cecilia! Roligt att du gillade smaken. Prova att höja värmen lite och låta vätskan koka bort helt i steg 3. Hälsningar Ulrika
ICA-köket