Karamelliserad brysselkål

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
00:05:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi720 KJ / 172 kCal
Fett6 g
Salt1 g
Kolhydrater19 g
Protein7 g
Kommentar
Mycket goda smaker men för min del blev det alltför såsigt - oklart om jag gjorde fel eller om 'inkokningen' av vätska inte funkade.
Cecilia
2023-02-18Tack för din kommentar Cecilia! Roligt att du gillade smaken. Prova att höja värmen lite och låta vätskan koka bort helt i steg 3. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2023-02-20