Friterad brysselkål med kaprisdipp

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad brysselkål med kaprisdipp

Friterad brysselkål är svårt att motstå. Den frasiga kålen tillsammans med en smakrik kapris- och gräslöksdipp gör garanterat succé på fredagsmyset eller mingelkvällen. Frityroljan går bra att återanvända om man silar den och förvara den i kyl.

Friterad brysselkål med kaprisdipp

Ingredienser

4 bufféportioner
2 dl smetana
2 msk kapris
1 kruka gräslök
svartpeppar
ca 20 brysselkål
ca 7 dl olja till fritering
salt

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1264 KJ / 303 kCal
Fett29 g
Salt1 g
Kolhydrater5 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Tempurafriterad brysselkål
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kotlett med gulärtshummus och couscous
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkålschips
Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesanrostad brysselkål
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad