Denna kotlett glaserar du enkelt i honung, soja, ingefära och purjolök. Enkel att tillaga då köttet reder sig självt i ugnen. Servera tillsammans med kokt ris och haricots verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på sweetchili. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blir helt klart godare om du följer råden nedan och marinerar kotletterna först (gör gärna lite mer marinad) och när de sedan ska in i ugnen häll på grädde för att få mer sås.
Karin
2015-11-12Tog del av kommentarerna och gjorde en variant av det. Jättegott!
Karin
2014-03-31Jag tyckte att kotletterna smakade ganska lite av marinaden - tror att allt gör sig bättre om man gör marinaden till sås efter den legat med kotletterna! Eller marinerar kotletterna i några timmar.
Minna
2011-09-12