Rostbiff
Laga rostbiff i ugn med köttermometer så får du till den sådär perfekt saftig inuti, men med en härligt välgrillad yta! Skiva köttet tunt innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021
Ingredienser
10 portioner
1 kg rostbiff
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi521 KJ / 125 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein23 g
Kommentarer
Har nu provat med kalvstek, rostbiff och nu med fransyska, alla blir bra. Vräkt på med kryddor, kört med hetluft i ugnen, ger fin yta.
Peter
2024-11-24Blev perfekt och rosa . Bra smak.
Lotta
2024-07-07Gjorde en kallmarinad och la lite av köttet tunnskivat på rostfri bunke i kylen några dagar. Jättegott
Dan
2024-06-25