Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål

Bönpasta är ett enkelt sätt att få i sig mer proteiner. Här serverar vi pastan med en röd pestosås på strimlad rostbiff och grönkål. Toppa med parmesan såklart. Mums!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Tillbehör: Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Spar ca 2 dl av kokvattnet (för 4 port).
  2. Redan färdigt: Strimla Rostbiffen och värm i en kastrull tillsammans med Stekt grönkål med vitlök, pesto och det sparade kokvattnet.
  3. Vänd ner pastan och servera med parmesan.

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri bönpasta.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välj en pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Ingredienser

Portioner: 4
Tillbehör
  • 400 g bönpasta (fettucine eller valfri pasta)
  • 4 msk röd pesto
  • 1 dl riven parmesanost
Redan färdigt
  • 1/3 sats rostbiff
  • 1/3 sats stekt grönkål med vitlök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer