Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål

6
0
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål

Bönpasta är ett enkelt sätt att få i sig mer proteiner. Här serverar vi pastan med en röd pestosås på strimlad rostbiff och grönkål. Toppa med parmesan såklart. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål

Ingredienser

4 portioner

Tillbehör

400 g bönpasta (fettucine eller valfri pasta)
4 msk röd pesto
1 dl riven parmesan

Redan färdigt

1/3 sats rostbiff
1/3 sats stekt grönkål med vitlök

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri bönpasta.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välj en pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer