Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2016

Ingredienser
2 portioner
450 g potatis (gärna cecile)
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
300 g rostbiff i skivor
1 tsk smör
salt
peppar
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Gör så här
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2800 KJ / 674 kCal
Fett34.7 g
Salt2.03 g
Kolhydrater43.6 g
Protein41.7 g
Kommentarer