Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Betyg 2.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2016

Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g potatis (gärna cecile)
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
300 g rostbiff i skivor
1 tsk smör
salt
peppar
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2800 KJ / 674 kCal
Fett34.7 g
Salt2.03 g
Kolhydrater43.6 g
Protein41.7 g

Testa liknande recept

Rostbifftandoori med dill- och morotsraita
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostbiffspasta med senap och soltorkad tomat
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad