Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 21, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka potatisen. Lägg i bönorna när det återstår ca 3 minuter av potatisens koktid.
  2. Stek köttet i smöret i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Sänk värmen och krydda med salt och peppar.
  3. Hacka persiljan. Tillsätt den och crème fraichen i pannan och låt koka några minuter.
  4. Servera köttet med potatis, sås, sallad och bönor.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Tips

Servera gärna med extra senap och torkad dragon.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 450 g potatis (gärna cecile)
  • 1/2 ask haricots verts (à 150 g)
  • 300 g rostbiff i skivor
  • 1 tsk smör
  • salt och peppar
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
  • 1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2800 kJ / 674 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer