Rostbiff med persiljesås och haricots verts

21
0
Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2016

Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis (gärna cecile)
1/2
ask haricots verts (à 150 g)
300 g
rostbiff i skivor
1 tsk
smör
-
salt och peppar
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
2 dl
crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Servera gärna med extra senap och torkad dragon.

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2800 KJ / 674 kCal
Fett 34.7 g
Salt 2.03 g
Kolhydrater 43.6 g
Protein 41.7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept