Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Rostbiff är fantastiskt gott och i det här receptet serveras den med en svalkande god persiljesås. Rostbiffen steks i smör och kryddas med salt och peppar. Blanda hackad persilja med crème fraiche och få ett svalkande gott tillbehör till rostbiffen. Servera med potatis och haricots verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2016

Ingredienser
2 portioner
450 g potatis (gärna cecile)
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
300 g rostbiff i skivor
1 tsk smör
salt och peppar
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tips
Servera gärna med extra senap och torkad dragon.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2800 KJ / 674 kCal
Fett34.7 g
Salt2.03 g
Kolhydrater43.6 g
Protein41.7 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer