Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Kryddad rostbiff med smakrika tillbehör står på kvällens meny. Köttet kryddar du med tandoori innan du steker den i panna till rätt temperatur. Servera tillsammans med ris och den krämiga raitan som du enkelt blandar ihop med morot, dill, yoghurt och vitlök. Toppa med machésallad och middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018

Rostbifftandoori med dill- och morotsraita

Ingredienser

2 portioner
2   port ris

Morotsraita

2   morötter
1/2   ask färsk dill
2 dl  matyoghurt
1   vitlöksklyfta
salt
peppar

Rostbiff

2   port rostbiff
2 tsk  tandoorikrydda
1 msk  olja
1/2   påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2345 KJ / 561 kCal
Fett19 g
Salt3.82 g
Kolhydrater56 g
Protein37 g

Testa liknande recept

Rostbiff med persiljesås och haricots verts
Betyg 2.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiffspasta med senap och soltorkad tomat
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga