Rostbifftandoori med dill- och morotsraita
Kryddad rostbiff med smakrika tillbehör står på kvällens meny. Köttet kryddar du med tandoori innan du steker den i panna till rätt temperatur. Servera tillsammans med ris och den krämiga raitan som du enkelt blandar ihop med morot, dill, yoghurt och vitlök. Toppa med machésallad och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
Morotsraita
2 morötter
1/2 ask färsk dill
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
Rostbiff
2 port rostbiff
2 tsk tandoorikrydda
1 msk olja
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2345 KJ / 561 kCal
Fett19 g
Salt3.82 g
Kolhydrater56 g
Protein37 g
Kommentarer