Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Tunnbrödsrulle med potatissallad

Lätta lunchen eller middag på språng. Rulla ihop en komplett måltid med hjälp av sallad, skivad rostbiff och krämig potatissallad i tunnbröd. Strössla med rostad lök och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fördela salladen på bröden. Lägg på potatissallad och rostbiff, toppa med lök och rulla ihop bröden.

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd och glutenfri rostad lök.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 225 g familjesallad
  • 8 bitar mjukt tunnbröd (8 bitar motsvarar ca 375 g)
  • 800 g potatissallad
  • 2 förp skivad rostbiff (à 220 g)
  • 150 g rostad lök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?