Halloumiburgare med coleslaw och rostade rotfrukter

4
0
Halloumiburgare med coleslaw och rostade rotfrukter

Halloumiburgare är en klassisk lakto-ovo-vegetarisk variant på hamburgare som alltid funkar! Servera stekt halloumi i hamburgerbröd med coleslaw, tomat, sallad och rostad lök. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019

Halloumiburgare med coleslaw och rostade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4
sats rostad sötpotatis, potatis och lök (se länk i steg 1)
1/3
sats sallad av kål (se länk i steg 2)
1/3
sats snabbpicklad chili (se länk i steg 4)

Tillsätt

1 1/2 dl
majonnäs
2 tsk
dijonsenap
2
tomater
2
förp halloumi (à 150 g)
-
olja (till stekning)
4
hamburgerbröd
4
salladsblad
4 msk
rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i hamburgerbrödet.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av bröd och rostadlök.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept