Halloumiburgare med coleslaw och rostade rotfrukter
Halloumiburgare är en klassisk lakto-ovo-vegetarisk variant på hamburgare som alltid funkar! Servera stekt halloumi i hamburgerbröd med coleslaw, tomat, sallad och rostad lök. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/4 sats rostad sötpotatis, potatis och lök (se länk i steg 1)
1/3 sats sallad av kål (se länk i steg 2)
1/3 sats snabbpicklad chili (se länk i steg 4)
Tillsätt
1 1/2 dl majonnäs
2 tsk dijonsenap
2 tomater
2 förp halloumi (à 150 g)
olja (till stekning)
4 hamburgerbröd
4 salladsblad
4 msk rostad lök
Gör så här
Söndagspreppen är ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer