Libarulle med kebab och vitlökskräm

Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat
1
Libarulle med kebab och vitlökskräm

Att äta med händerna gör det hela lite roligare för alla familjemedlemmar, och alla får göra sin egen tallrik! Det kocken i hushållet behöver göra är att röra ihop vitlökskrämen, skära upp grönsakerna och steka kebaben. Enkelt och väldigt gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2024

Libarulle med kebab och vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner
2 dl lätt crème fraiche
2 msk tomatpesto
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
1 gurka
1/2 förp cosmopolitansallad (à ca 225 g)
2 förp vegokebab (à 275 g)
1 msk olja
8 libabröd
1 dl rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat

Kommentar

Hade rödlök och gjorde stark kebabsås till. God vegetarisk kebab.

Maria

2024-03-13

Näringsvärde per portion

Energi3967 KJ / 948 kCal
Fett34 g
Salt6.8 g
Kolhydrater111 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Färdig kycklingkebab med tillbehör
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegokebab i libabröd med hummus
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel köttfärslimpa med tomat och rostad lök
Betyg 4.4 av 5.
111 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Libapizza med turkisk paprika
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinglimpa med tomatpesto
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamp-shawarma – Vego kebab
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga