Knapriga och ljuvligt goda pepparkakor! Ett perfekt recept för de med känsliga magar. Gör degen dagen innan gräddningen och låt den stå kyld. Servera de nygräddade glutenfria pepparkakorna med ett glas iskall mjölk.
Ingredienser
60 st
50
g
smör
1
tsk
malen kanel
1
tsk
malen ingefära
1
tsk
malda kryddnejlikor
1/2
dl
ljus sirap
1/2
dl
socker
1
ägg
4/5
tsk
bikarbonat
3 1/2
dl
fint glutenfritt mjöl
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
21
14 st
Kommentarer
Sven
2022-12-17
Jag följde receptet exakt och de blev uppsvullna, torra, smuliga och ganska smaklösa.
Kommentarer
Sven
2022-12-17Jag följde receptet exakt och de blev uppsvullna, torra, smuliga och ganska smaklösa.
Hanna
2022-12-11raw.
Hanna
2022-12-11sockerfritt?