Pepparkaksgrissini

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Pepparkaksgrissini

Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Pepparkaksgrissini

Ingredienser

1 sats
1   paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
1   tub kristyr (tub à 125g)
150 g  smulad ädelost
1 dl  crème fraiche

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparkaksgrissini med ädelostdipp
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparkakspinnar
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakshus från mall
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lyxig ostpaj
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga