Pepparkaksgrissini | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pepparkaksgrissini

Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Kavla ut den färdiga pepparkaksdegen lite tjockare än vanligt, på mjölat underlag.
  3. Skär ut 20 cm långa och 1 1/2 cm breda stänger (för 1 sats). Lägg försiktigt stängerna på bakplåtspapper på en plåt. Ställ in i ugnen, ca 5 minuter. Låt svalna på plåten.
  4. Dekorera med kristyr.
  5. Blanda smulad ädelost med crème friache och severa som dipp till.

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 1 paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
  • 1 tub kristyr (tub à 125g)
  • 150 g smulad ädelost
  • 1 dl crème fraiche
Lägg till i inköpslistan