Pepparkaksgrissini

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Pepparkaksgrissini

Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Pepparkaksgrissini

Ingredienser

1 sats
1   paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
1   tub kristyr (tub à 125g)
150 g  smulad ädelost
1 dl  crème fraiche

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparkaksgrissini med ädelostdipp
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hyvlade pepparkakor
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lyxig ostpaj
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad potatis med blue cheese dressing
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga