Nudelsallad är både enkelt och gott! Prova en enkel och välbalanserad vietnamesisk glasnudelsallad med grönsaker, strimlad mango, böngroddar och stekt ostronskivling som toppas med sesamfrön och rostad lök.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
På tok för mycket olja till nudlarna. Hälften hade räckt gott. Står inte heller om vitlöken ska gå med hela för att smaksätta oljan svampen steks i eller om den ska hackas/pressas för att sedan följa med ner i nudlarna. Blev väldigt lite smak trots att vi kryddade på mer än receptet sa
Andreas
2023-05-23Begick våld på det här receptet och använde risvermicellli, böngroddar på burk, drog ned ordentligt på oljan, airfryade svampen i stället för stekte/friterade och använde squash istället för mango men jag tyckte det blev gott. Lite jolmig smak kanske men med lite syra blev det bättre. Snyggt blev det också
Henrik
2023-05-09Många moment. Jag gjorde helt enligt receptet och tyckte inte alls att det var gott. Det smakade oljigt och jag ställer samma fråga som tidigare ställts - Ska det vara så mycket olja? Kommer inte prova igen.
Maria
2023-04-22Hej Maria och Emelie! Mängden olja stämmer men vi har nu förtydligat att svampen ska tas upp från oljan innan den tillsätts i nudlarna. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-25