Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

1
0
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Herregud – tryffel och risotto i en och samma måltid. Ja, du ser helt rätt! Det krämiga riset serveras ihop med smörstekt svamp och pancetta, samt mild mâchesallad. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Ingredienser

2 portioner
600 g
risotto med tryffel
100 g
pancetta
150 g
ostronskivling
1/2 msk
smör
-
salt
-
peppar
250 g
miniplommontomater
65 g
mâchesallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i risotton.
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Tips

Dela och blanda tomaterna med lite balsamicovinäger.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3376 KJ / 783 kCal
Fett 40 g
Salt 5.9 g
Kolhydrater 80 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept