Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Herregud – tryffel och risotto i en och samma måltid. Ja, du ser helt rätt! Det krämiga riset serveras ihop med smörstekt svamp och pancetta, samt mild mâchesallad. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Ingredienser

2 portioner
600 g  risotto med tryffel
100 g  pancetta
150 g  ostronskivling
1/2 msk  smör
salt
peppar
250 g  miniplommontomater
65 g  mâchesallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i risotton.
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Tips

Dela och blanda tomaterna med lite balsamicovinäger.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3376 KJ / 783 kCal
Fett40 g
Salt5.9 g
Kolhydrater80 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad ostronskivling
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatiscrisp med svampsurprise
Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig lövbiff med ostronskivling
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svampwok med cashewnötter och hoisinsås
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga