Kimchinudlar med sojabönor och böngroddar

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0Klimatsmart
Kimchinudlar med sojabönor och böngroddar

Kimchi är både ett gott och nyttigt tillbehör, och passar fint i att blanda med majonnäs. Det serveras till glasnudlar, grönsaker och sesamfrön. Enkelt, fräscht och gott.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2022

Kimchinudlar med sojabönor och böngroddar

Ingredienser

4 portioner

Dressing

100 g kimchi
1/2 dl majonnäs
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 förp naturella cashewnötter (à 70 g)
250 g sojabönor
4 port glasnudlar
1/2 förp salladslök (à 125 g)
250 g körsbärstomater
1 förp färska böngroddar (à 180 g)
1 msk olja
saften av 1/2 citron
1 msk sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2283 KJ / 546 kCal
Fett24 g
Salt2 g
Kolhydrater68 g
Protein12 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Asiatisk nudelsoppa
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med sojabönor och ärtskott
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar i sojadressing med böngroddar och jordnötter
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelslaw med jordnötter
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bowl med asiatiska smaker
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga