Fräcka kycklingklubbor med pastawok

3
0
Fräcka kycklingklubbor med pastawok

Smaksätt kycklingklubborna med himmelska smaker av vitlök, honung, ingefära och apelsin. Woka den kokta pastan med paprika, svamp, sockerärtor och purjolök och servera den sedan med kycklingklubborna och njut!

Fräcka kycklingklubbor med pastawok

Ingredienser

8 portioner
8 stora kycklingklubbor
3 vitlöksklyftor
1 dl honung
3 msk färskriven ingefära
2 msk rivet apelsinskal

Pastawok

500 g pasta t ex spiraler
1 stor purjolök
3 paprikor (gärna i olika färger)
250 g färska eller djupfrysta sockerärtor
250 g svamp t ex champinjoner
3 msk olja
1/2 dl ljus soja
1 tsk salt
3 krm peppar

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Sätt ugnen på 200°C. Pensla färdiggrillade kycklingklubbor med sweet chilisås och värm dem sedan i ugnen. Woka pastapytt enligt anvisning på förpackningen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer