Fräcka kycklingklubbor med pastawok

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fräcka kycklingklubbor med pastawok

Smaksätt kycklingklubborna med himmelska smaker av vitlök, honung, ingefära och apelsin. Woka den kokta pastan med paprika, svamp, sockerärtor och purjolök och servera den sedan med kycklingklubborna och njut!

Fräcka kycklingklubbor med pastawok

Ingredienser

8 portioner
8   stora kycklingklubbor
3   vitlöksklyftor
1 dl  honung
3 msk  färskriven ingefära
2 msk  rivet apelsinskal

Pastawok

500 g  pasta t ex spiraler
1   stor purjolök
3   paprikor (gärna i olika färger)
250 g  färska eller djupfrysta sockerärtor
250 g  svamp t ex champinjoner
3 msk  olja
1/2 dl  ljus soja
1 tsk  salt
3 krm  peppar

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Sätt ugnen på 200°C. Pensla färdiggrillade kycklingklubbor med sweet chilisås och värm dem sedan i ugnen. Woka pastapytt enligt anvisning på förpackningen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsglaserade kycklingklubbor med pasta
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Favoritkyckling
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling allt-i-ett med pestotäcke
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pot-au-feu på kyckling
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oliv- och örtfyllda kycklingklubbor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rotfruktspanna med kycklingklubbor och fetaoströra
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga