Smaksätt kycklingklubborna med himmelska smaker av vitlök, honung, ingefära och apelsin. Woka den kokta pastan med paprika, svamp, sockerärtor och purjolök och servera den sedan med kycklingklubborna och njut!
Ingredienser
8 portioner
8
stora kycklingklubbor
3
vitlöksklyftor
1
dl
honung
3
msk
färskriven ingefära
2
msk
rivet apelsinskal
Pastawok
500
g
pasta t ex spiraler
1
stor purjolök
3
paprikor (gärna i olika färger)
250
g
färska eller djupfrysta sockerärtor
250
g
svamp t ex champinjoner
3
msk
olja
1/2
dl
ljus soja
1
tsk
salt
3
krm
peppar
Gör så här
Tips
Vid tidsbrist: Sätt ugnen på 200°C. Pensla färdiggrillade kycklingklubbor med sweet chilisås och värm dem sedan i ugnen.
Woka pastapytt enligt anvisning på förpackningen.
Kommentarer