Bjud din familj på en härlig allt-i-ett-panna med kycklingklubbor och rostade rotfrukter. Stek din penslade heta fågel med smakrika apelsin- och timjankryddade rotfrukter och servera sedan direkt med klickar av syrlig fetaoströra.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2009
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2010-09-26Lite kryptiskt mellan ingridienserna och hur man gör. Dock fantastiskt gott och otroligt lättlagat. Tog endast några droppar tabasko och lade till 1 msk olja och 1 msk soja och uteslöt salt. Då föll det även småbarnan i smaken.
Linda
2009-04-26Fantastiskt gott, fick läsa receptet mellan raderna. Går jättebra att göra till flera och är gott i matlåda nästa dag
Birgitta
2009-02-15Väldigt gott! Bytte ut klubborna till kycklingfile och Qourfile. Tog fetaost på getmjölk, gott! Vid ingredienser står det att man ska ha: olivolja, salt och flingsalt till fetaoströran - detta står inte längre ned vid: Hur man gör! Jag använde dessa till rotsaksblandningen.