Fläskkotletter med krämig pepparrotspasta
Fläskkotletter med krämig pepparrotspasta är en härlig middag där pastan står som huvudperson i en krämig sås på naturell färskost och pepparrot bredvid kotletterna. Färskosten blandar du i kokvattnet och vänder sedan ner hackade tomater och pasta.
Ingredienser
4 portioner
280 g pasta t ex gnocchi
3 - 3 1/2 tomater
100 g naturell färskost (7%)
1/2 - 3/4 dl färskriven pepparrot
4 fläskkotletter (à ca 150 g)
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 - 2 krm peppar
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: ersätt färskosten med sojabaserad färskost. Stek kotletterna i olja i stället för margarin.
Gör så här
Tips
Pensla kotletterna med grillolja och grilla dem i stället för stek om du är sugen på grillat.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2258 KJ / 542 kCal
Fett12.3 g
Kommentarer