Fläskkotlett med gräddsås
Skinka, söt ananas och krämig ost läggs på fläskkotletter och gratineras i ugnen tills de blir fantastiska. I kombination med den krämiga gräddsåsen och pasta är rätten fulländad och hissnande god.
Ingredienser
4 portioner
8 fläskkotletter (à ca 100 g)
2 dl ananasringar (2 dl motsvarar ca 1 burk à 200 g)
200 g rökt skinka
8 ostskivor av valfri 17% sort (8 motsvarar ca 100 g)
2 dl kyld färdig sås
kokosmjölk
2 tsk salt
2 tsk peppar
För alla
Läs noga ingredienserna på den färdiga gräddsåsen. Rätten innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör mjölkprotein- och glutenfri: välj soja-baserad mjukost och lägg en klick på varje fläskkotlett. Gör en sås av lätt kokosmjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
detta recept låter gott men det är inte komplett!
Karin
2006-03-18Blev gott med kokosmjölk i såsen. Jag la även på en ananasskiva på varje kotlettbit.
Johan
2006-01-04Mums! Benfri fläskkotlett är perfekt och mindre fett. Med ost ovanpå köttet smaklig bra.
Bittan
2005-09-03