Fläskkotlett med gräddsås

Skinka, söt ananas och krämig ost läggs på fläskkotletter och gratineras i ugnen tills de blir fantastiska. I kombination med den krämiga gräddsåsen och pasta är rätten fulländad och hissnande god.

Ingredienser
4 portioner
8 fläskkotletter (à ca 100 g)
2 dl ananasringar (2 dl motsvarar ca 1 burk à 200 g)
200 g rökt skinka
8 ostskivor av valfri 17% sort (8 motsvarar ca 100 g)
2 dl kyld färdig sås
kokosmjölk
2 tsk salt
2 tsk peppar
Gör så här
00:02:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
detta recept låter gott men det är inte komplett!
Karin
2006-03-18Blev gott med kokosmjölk i såsen. Jag la även på en ananasskiva på varje kotlettbit.
Johan
2006-01-04Mums! Benfri fläskkotlett är perfekt och mindre fett. Med ost ovanpå köttet smaklig bra.
Bittan
2005-09-03