Bakad fläskkarré med smak av vitlök, ingefära och äpple. Karrén får god tid på sig i ugnen så den hinner bli riktigt mustig och smakrik. Servera som hamburgare, tillsammans med potatis eller grönsaker, eller strimlad som ingrediens i en pastasås.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet har uppdaterats februari 2023.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smaken ok men man kan ju inte ta köttet på 70 grader. Ingen tyckte om köttet, smaken ok men sjukt segt (ICA:s fläskkarré). Inte värt besväret
Christian
2022-11-20Tack Christian och ni andra som kommenterat i receptet. Vi har stämt av med våra kockar och har uppdaterat innertemperaturen på köttet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-02-2865c räcker gott & väl! Jag la i Äppelbitar runt om i ugnsformen. Mkt gott!
Angelica
2021-12-17Äppeljuicekoncentrat då,ska man dricka den under tiden?
Börje
2021-05-27Hej Börje! Nja vi hade tänkt att den ska hällas runt fläskkarrén i ugnsformen, efter att du kryddat köttet i steg2. Lycka till och hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-05-28