En krämig pastarätt med sås på strimlad ugnsbakad fläskkarré, svamp och grädde. Toppa pastan med ett lagom stort berg parmesan, lite ruccola och persilja, och middagen är klar!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2018
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Uteslut parmessanosten.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anders
12/28/2020Förbannat dålig förklaring av hur rätten skall tillagas
Matilda
2/11/2020Enkelt och super gott