En krämig pastarätt med sås på strimlad ugnsbakad fläskkarré, svamp och grädde. Toppa pastan med ett lagom stort berg parmesan, lite ruccola och persilja, och middagen är klar!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott men kunde ha haft mer smak generellt, blev ganska enformig smak
Inez
2023-03-01Rekommenderar riven pepparrot istället för ingefära och ta hellre fläskfilé. Lite grädde gör det ännu bättre.
Christina
2022-09-16Enkelt och super gott
Matilda
2020-02-11