Rotsellerislaw med äpple
En variant på coleslaw gjord på rotselleri, äpple och crème fraiche. Smaksätt med dijonsenap och persilja, och servera denna syrliga och krispiga slaw som tillbehör till tacos, hamburgare eller kött.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018
Ingredienser
8 portioner
600 g rotselleri
1 rött äpple
1 msk vitvinsvinäger
2 dl crème fraiche
2 tsk dijonsenap
2 msk finhackad persilja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi480 KJ / 114 kCal
Fett9 g
Salt0.54 g
Kolhydrater6 g
Protein1.4 g
Kommentar
Så så god! Helt klart ny favorit. Fräsch och enkel, åt den till kalkonbröst i ugn.
Kajsa
2018-10-29