Hel fläskkarré i hoisinsås
Fläskkarrén blir helt magiskt mör när du marinerar den i hoisinsåsen. Efter en hastig vänding på den heta grillen får köttet den där eldiga smaken som gör att det smälter i munnen. Enkel att förbereda och snabb att tillaga.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005
Ingredienser
10 portioner
ca 2 1/2 kg hel benfri fläskkarré
3 msk salt
2 msk malen ingefära
1 msk svartpeppar eller pepparmix
1 burk/flaska hoisinsås (à ca 250 ml)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1840 KJ / 440 kCal
Fett28 g
Kommentarer
Enkelt och supergott, köttet smälter i munnen och en fantastisk god smak
Helena
2007-09-01Gott gott! Överlägsen på grillfesten. Kan inte bli enklare.
Gunnar
2007-05-12Enkelt och jättegott!
Monika
2007-03-15