Hel fläskkarré i hoisinsås

Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Hel fläskkarré i hoisinsås

Fläskkarrén blir helt magiskt mör när du marinerar den i hoisinsåsen. Efter en hastig vänding på den heta grillen får köttet den där eldiga smaken som gör att det smälter i munnen. Enkel att förbereda och snabb att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Hel fläskkarré i hoisinsås

Ingredienser

10 portioner
ca 2 1/2 kg hel benfri fläskkarré
3 msk salt
2 msk malen ingefära
1 msk svartpeppar eller pepparmix
1 burk/flaska hoisinsås (à ca 250 ml)

Gör så här

01:00:00
00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt och supergott, köttet smälter i munnen och en fantastisk god smak

Helena

2007-09-01

Gott gott! Överlägsen på grillfesten. Kan inte bli enklare.

Gunnar

2007-05-12

Enkelt och jättegott!

Monika

2007-03-15

Näringsvärde per portion

Energi1840 KJ / 440 kCal
Fett28 g

Testa liknande recept

Äppelmarinerad fläskkarré
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Karré för hela familjen
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerad fläskkarré
Betyg 2.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärskarré med potatisspett
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel grillad karré
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad karré
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad