Fisktacos

133
1
Fisktacos

Variera fredagsmyset och bjud på nyttiga och krispiga fisktacos! Den friterade, vita fisken passar utmärkt till de klassiska gröna och röda mexikanska såserna.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Fisktacos

Ingredienser

4 portioner
400 g fast vit fisk, t.ex hoki, gös eller sej
färskpressad juice av 1 lime
1/2 tsk salt till fisken
1 krm peppar till fisken
2 dl vetemjöl
2 tsk chilipulver
2 tsk oregano
1/2 tsk salt
2 ägg
1 tsk tabasco
3 dl fint smulade salta kex
1 1/2 l olja till fritering, t.ex rapsolja

Till servering

10 - 12 små vetetortillas (se länk nedan)
4 dl finhackad rödkål

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

133

Kommentar

Max

2016-04-28

Lätt, fräsch och jättegod tacos variant som genast blev en favorit. Såserna är jättegoda!