Klassisk kokt sej med ägg- och persiljesås
Enkelt recept på mångas favorit - kokt sej med äggsås och persilja. Du kokar fisken och gör en utsökt sås av bland annat smör, mjöl, grädde, buljong, kokt ägg och persilja. Perfekt till lunch eller middag med kokt potatis.
Ingredienser
4 portioner
2 msk smör
2 - 3 msk vetemjöl
2 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
2 ägg
1 dl finhackad persilja
2 krm salt
1 krm vitpeppar
800 g sej
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Numera finns det en ”skriv ut-symbol” – men väldigt liten – mellan ingressen och receptet. Varför inte göra den större och tydligare?
Krister
2018-11-21Hej Krister! Tack för din feed-back, tar den vidare. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-11-22Varför går det inte att skriva ut receptet? Har bara att välja på "SPARA" eller "BÖRJA LAGA"... Jag vill ta med receptet och laga vid senare tillfälle. Dåligt!
Michael
2017-08-19Hej Michael! Går alltid att högerklicka och välja skriv ut. Men i dagsläget har vi nu lagt tillbaka skriv-ut-knappen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-11-22