Hokifilé med sallad på avokado och grillad paprika
En tilltalande rätt med hokifilé som tillsammans med den hänförande salladen smälter i munnen. Den läckra, smakfulla dressingen gör salladen, gjord på bland annat krämig avokado och grillad paprika, helt magnifik.
Ingredienser
4 portioner
4 bitar fryst ryggfilé av hokifilé, torsk eller sej (à 140 g)
500 g potatis
1 burk grillad paprika (à 290 g)
2 avokado
1/2 dl olja från grillad paprika
saft från 1 citron
100 g fetaost
lime eller citronklyftor
1 - 1 1/2 krukor rucolasallad (à 50 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det är nog det godaste jag ätit någonsin tror jag. Jag ändrade lite på receptet och tog färsk paprika som jag stekte lätt och sen tillsatte jag olivolja smaksatt med citron. Det blev helt underbart. Detta kommer vi att ha som favorti i framtiden.
Maria
2006-10-23