Fiskgryta med saffran och dillaioli

2
0
Fiskgryta med saffran och dillaioli

Få saker slår en riktigt smakrik fiskgryta! Här en tomatbaserad gryta med lax, vitt vin, saffran, fiskbuljong och fänkålsfrön. Servera tillsammans med en krämig aioli smaksatt med dill.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Fiskgryta med saffran och dillaioli

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/3
sats ratatouille (se länk steg 1)
1/4
sats enkel lax i ugn (se länk steg 2)
1/3
sats aioli (se länk i steg 4)
4 dl
vatten
2 dl
vitt vin
2 tsk
mortlade fänkålsfrön
1
påse saffran (à 1/2 g)
1
fiskbuljongtärning
1/2 tsk
salt
2 msk
finhackad dill
-
ev bröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri aioli.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept