Grönsaksragu med lax och potatis

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Grönsaksragu med lax och potatis

Grönsaksragu med lax och potatis blir en utmärkt vardagsmiddag som är både mustig och nyttig. Grovmixa ratatouille-grönsaker med vitlök, passerade tomater, vin och fiskbuljong. Servera med skivad potatis och gyllenbrynd laxkotlett.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Grönsaksragu med lax och potatis

Ingredienser

4 portioner
4 laxkotletter (à 160 g)
salt
peppar
1 msk olivolja att steka i

Grönsaksragu

8 potatisar (8 st motsvarar ca 600 g)
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja att steka i
1 påse frysta ratatouille-grönsaker (à 400 g)
2 dl passerade tomater
2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
1 dl matlagningsvin
1 tsk socker
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

I stället fr ratatouillegrönsaker använde jag rotfrukter, jag hade ingen fiskbuljong hemma utan tog grönsaksbuljong i stället, något vin hade jag inte heller i min anrättning. Med andra ord fick jag kanske ett nytt recept?

Lena

2004-03-08

Testa liknande recept

Mustig korvgryta
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ratatouillesås, korv och mozzarellapizza
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fiskgryta med saffran och dillaioli
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fetaburgare med grönsaksröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk tortellini med ratatouille
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskgryta med saffran
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga