Aioli

Betyg 3.3 av 5.265 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Aioli

Det går snabbt att göra din alldeles egna aioli och du får den precis som du vill. Aiolin har en intensiv smak från vitlök och dijonsenap och är ett måste till dina handskalade räkor.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Aioli

Ingredienser

4 portioner
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
2 äggulor
2 dl rapsolja
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
salt
svartpeppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.265 personer har röstat

Kommentarer

Så besk. Inte god.

Eva

2024-12-29

Hej Eva! Det var tråkigt att höra. Eventuellt kan det vara något i vitlöken som är beskt. Hälsningar Leif

Redaktionen

2024-12-30

Detta är en vitlöksmajonnäs. Inte aioli. Aioli innehåller aldrig ägg.

Timmy

2023-12-25

Jättegod bas som kan varieras med olika smaksättningar. Toppen!

Magnus

2023-03-17

Testa liknande recept

Sardellaioli
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk aioli
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabb aioli
Betyg 4.2 av 5.702 personer har röstat
Receptet har 220 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad