Aioli

Det går snabbt att göra din alldeles egna aioli och du får den precis som du vill. Aiolin har en intensiv smak från vitlök och dijonsenap och är ett måste till dina handskalade räkor.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Ingredienser
4 portioner
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
2 äggulor
2 dl rapsolja
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
salt
svartpeppar
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så besk. Inte god.
Eva
2024-12-29Hej Eva! Det var tråkigt att höra. Eventuellt kan det vara något i vitlöken som är beskt. Hälsningar Leif
Redaktionen
2024-12-30Detta är en vitlöksmajonnäs. Inte aioli. Aioli innehåller aldrig ägg.
Timmy
2023-12-25Jättegod bas som kan varieras med olika smaksättningar. Toppen!
Magnus
2023-03-17