Mustig korvgryta

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
8
Mustig korvgryta

Denna mustiga korvgryta är lika hälsosam som enkel att laga till vardags. Med kombinationen av tomatkrossen, buljongen på kött och de blandade frysta grönsakerna får du den godaste grytan till de pressade potatisarna.

Mustig korvgryta

Ingredienser

4 portioner
8 - 10   potatisar
400 g  mager korv (max 9% fett)
1   förpackning krossade tomater (à 500 g)
1   köttbuljongtärning
1   påse djupfrysta ratatouille-grönsaker (à 400 g)

För alla

Läs korvens innehållsförteckning noga och välj en korv du tål.

Gör så här

Tips

Blanda gärna i 1 dl grovt rivna basilikablad i grytan för mera smak (för 4 port).
En dessert med grapefrukthalva med lite socker på är gott att äta efter grytan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Jag hottade upp min med chilipepper. Det blev mkt gott.

Anna

2005-02-16

Jättegott, men bättre att använda färska grönsaker, typ zuchini, parika och lök, gärna två burkar med krossade tomater

Eva

2004-09-04

Ang frågor om grönsakerna. Vi varierar mellan olika frysta blandningar då blir det aldrig tråkigt.

Therése

2004-02-23

Näringsvärde per portion

Energi2410 KJ / 569 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Grillad korv med potatis- och grönsaksspett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korv med grönt mos
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoasallad med rökt makrill och dragondressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastasallad med korv och ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv- och grönsaksgratäng
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé med solrospesto
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga