Låt denna färg- och smakstarka gryta dukas fram till bordet. Den blir matig tack vare potatis, morötter och torskrygg, och som grädden på moset; musslor! En liten brödbit till är given, och likaså saffransaiolin som blir en gyllene klick på tallriken.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen, brödet och majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ann-mari
12/25/2020Ungstek lax
Irina
12/20/2020Supergott med lite mer kryddning, och vitlök i aiolin.
Anne
12/16/2020Grytan blev riktigt bra. Dock behövdes det lite tomatpuré och mer salt och peppar.