En fiskgryta är perfekt när vädret är kyligare. Med smaker från saffran, rödlök, crème fraiche och en pastasås innehållande vitlök kommer fisken verkligen till sin rätt. För att balansera upp smakerna serveras kokt potatis till detta, och små brödkrutonger för extra krispighet.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegod och krämig gryta. Lätt och snabb att göra. Den kommer jag att laga igen.
Pernilla
2022-01-04En god vardagsrätt som passade hela familjen och ganska enkel att göra. Görs gärna flera gånger!
Katrine
2021-12-20Fantastiskt gott och enkelt. Godare nästan dagen efter!
Susanne
2021-12-05