Denna fiskgratäng med lax och torsk är en perfekt vardagsmiddag! Det är en enkel fiskgratäng med crème fraiche som innehåller bland annat rotfruktsstomp, torsk, lax, sojabönor och körsbärstomater. Gratängen toppas med persilja och parmesan.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Kontrollera noga innehållet i rotfruktsstompet.
Fri från gluten.
Gör latkosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche och parmesanost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anna
2/20/2020Riktigt dåligt. Prova inte!
Redaktionen ICAse
2/21/2020Hej Anna! Tack för din kommentar. Du får gärna återkoppla med vad det var som du inte gillade med receptet? Hälsningar Ulrika
Emilia
10/14/2019Hej! Ska man lägga allt fryst i mitten i början? Blir det inte väldigt vattningt och blaskigt sen så?
Redaktionen ICAse
10/14/2019Hej Emilia! Ja, du kan lägga allt fryst i mitten i början utan att det blir vattnigt. Smaklig spis! Hälsningar Elina