Fisk med röd curry och ris

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
2
Fisk med röd curry och ris

Fisk med röd curry och ris är en mustig gryträtt med indiska toner. Härliga råvaror som lax och torsk samt smaksättare som röd curry grytbas, bidrar till en matig och smakrik gryta med lite sting! Nykokt ris och skivade morötter gör att ingen går hungrig från bordet och soppan serveras med hackad gräslök för ytterligare smak.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013

Fisk med röd curry och ris

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
2   morötter
490 g  röd curry grytbas
2 dl  vatten
20 g  gräslök
600 g  torsk- och laxtärningar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Vadå grytbas? Jag vill krydda själv utan prefabricerat. Ja, jag vet det tar tid men det smakar godare utan alla E:na.

Thorsten

2014-08-02

Supergod. Jag hade lite extra röd currypasta i vilket gjorde den extra "het".

Inger

2013-08-16

Näringsvärde per portion

Energi2439 KJ / 581 kCal
Fett22.5 g
Kolhydrater58.9 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Currystekt blomkål med bräckt kassler
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med rotsaker och stjärnanis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisksoppa med saffran
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currystekt blomkål med mandel
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Indisk linssoppa med fyllda pitabröd
Betyg 4 av 5.
85 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkor Indienne
Betyg 4.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga