Fisk med röd curry och ris | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Fisk med röd curry och ris

Fisk med röd curry och ris är en mustig gryträtt med indiska toner. Härliga råvaror som lax och torsk samt smaksättare som röd curry grytbas, bidrar till en matig och smakrik gryta med lite sting! Nykokt ris och skivade morötter gör att ingen går hungrig från bordet och soppan serveras med hackad gräslök för ytterligare smak.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 19, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skiva morötterna. Lägg dem i en kastrull med grytbasen och vattnet och låt sjuda tills morötterna börjar bli mjuka.
  3. Hacka gräslöken.
  4. Lägg ner fisken i grytan och låt den koka upp. Låt sjuda ca 10 minuter eller tills fisken är klar.
  5. Strö över gräslöken och servera med riset.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris eller annat gryn
  • 2 morötter
  • 490 g röd curry grytbas
  • 2 dl vatten
  • 20 g gräslök
  • 600 g torsk- och laxtärningar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2439 kJ / 581 kCal