Grön fiskgratäng

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Grön fiskgratäng

Med soppa över från dagen innan är denna rätt enkel att göra. Soppan blir till grund för den krämiga såsen i fiskgratängen. Strö över ett täcke av panko och parmesan som blir frasigt i ugnen. Servera med ett gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Grön fiskgratäng

Ingredienser

4 portioner
1 påse, frysta torsk- och laxtärningar (à 300 g)
1 påse, fryst grönmix (à 600 g)
2 tsk torkad dragon
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
8 dl spenatsoppa
1 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl finriven parmesan
2 msk olja

Till servering

citronklyftor
yoghurt
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2158 KJ / 519 kCal
Fett23 g
Salt4 g
Kolhydrater41 g
Protein31 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Enkel fiskgratäng
Betyg 2.6 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med lax och torsk
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnstorsk med kaviarsås
Betyg 2.7 av 5.
242 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk med röd curry och ris
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med curryremoulad
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga