ÖVER 60 MIN | Medel

Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.

  1. Servera Torsken med Rostade rotfrukter och tomat, Vitlökskräm och kokt potatis.

För alla

Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept.

Tips

Servera gärna lite riven pepparrot eller chiliflakes till.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 2/3 sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
  • 1/2 sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
  • 1/3 sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)
Till servering
  • 600 g kokt potatis