Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
2
Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

2/3 sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
1/3 sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)

Till servering

600 g kokt potatis

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Hur värmer jag upp maten?

Cristina

2021-01-04

Jättegott!! Väldigt smidig rätt!

Maria

2020-01-30

Testa liknande recept

Fiskgryta med rotfrukter, dill och citron
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig fisksoppa med dill och rotfrukter
Betyg 3.5 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med tomat och dill
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk puttanesca
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och rotfruktssoppa med linser och tahinikräm
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lyxig fiskgryta i stekpåse
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 60 min att tillaga