Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm
Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
2/3 sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
1/3 sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)
Till servering
600 g kokt potatis
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur värmer jag upp maten?
Cristina
2021-01-04Jättegott!! Väldigt smidig rätt!
Maria
2020-01-30