Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

3
2
Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

2/3
sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
1/2
sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
1/3
sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)

Till servering

600 g
kokt potatis

För alla

Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.

Tips

Servera gärna lite riven pepparrot eller chiliflakes till.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Cristina

2021-01-04

Hur värmer jag upp maten?

Maria

2020-01-30

Jättegott!! Väldigt smidig rätt!

Testa liknande recept