Carpaccio på hälleflundra

4
0
Carpaccio på hälleflundra

Carpaccio på hälleflundra är ett lättlagat fiskrecept med en tillagningstid på under 30 minuter. Hälleflundran vänds i limejuice och serveras sedan med bröd och en vinägrett av wasabipasta.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Carpaccio på hälleflundra

Ingredienser

4 portioner
400 g hälleflundra (fryst i 3-5 dygn)
lime
4 tsk wasabipasta
4 tsk vinäger
4 msk olivolja

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i wasabin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1100 KJ / 260 kCal
Fett 20 g
Läs mer om näringsvärden