Carpaccio på hälleflundra

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Carpaccio på hälleflundra

Carpaccio på hälleflundra är ett lättlagat fiskrecept med en tillagningstid på under 30 minuter. Hälleflundran vänds i limejuice och serveras sedan med bröd och en vinägrett av wasabipasta.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Carpaccio på hälleflundra

Ingredienser

4 portioner
400 g  hälleflundra (fryst i 3-5 dygn)
lime
4 tsk  wasabipasta
4 tsk  vinäger
4 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i wasabin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1100 KJ / 260 kCal
Fett20 g

Testa liknande recept

Stekt hällefile med kapris, räkor och citron
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Limedoftande fiskspett
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med hummersås
Betyg 2.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med rotsaker och dillsås
Betyg 2.7 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med polenta
Betyg 3.1 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga