Hälleflundra med rotsaker och dillsås
Angenäm och smaklig hälleflundra med rotsaker och dillsås. Briljanta smaker till den delikata fisken. Kycklingfond med himmelsk saffran och mästerliga rotsaker där smaklig majrova och kålrabbi samsas med gulbeta och mild lök. Briljant och mustig.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
Ingredienser
4 portioner
4 bitar hälleflundra (à ca 180 g)
1500 g potatis och rotsaker t ex morot, majrova, kålrabbi, rödbeta, gulbeta och mild lök
1 knippa dill
4 msk olivolja
juicen av 1 citron
1 pkt saffran (à 1/2 g)
4 dl kycklingfond (konc på flaska + vatten)
1 äggula
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegod måltid
Carl-peter
2017-04-16